Как да деактивирам услугата Internet Megafon

Съдържание:

Как да деактивирам услугата Internet Megafon
Как да деактивирам услугата Internet Megafon

Видео: Как да деактивирам услугата Internet Megafon

Видео: Как да деактивирам услугата Internet Megafon
Видео: МегаФон Россия настройка интернета 2024, Април
Anonim

За да не плаща абонаментна такса за интернет услуги по телефона, които вече не се използват, мобилният оператор Мегафон предлага на своите абонати няколко опции за изключване на неограничен интернет, с помощта на които можете самостоятелно да деактивирате тази услуга.

Как да деактивирам услугата Internet Megafon
Как да деактивирам услугата Internet Megafon

Инструкции

Етап 1

Наберете от мобилния си телефон комбинация от символи * 105 * 235 * 0 #, ако сте свързани към неограничен мобилен интернет с помощта на браузъра Opera mini. За да деактивирате тази услуга, натиснете клавиша за повикване. Скоро ще получите съобщение, че опцията е деактивирана успешно.

Стъпка 2

За да деактивирате неограничената интернет услуга, изберете конкретна команда за всеки от пакетите услуги, предлагани от Megafon (Basic, Optimal, Progressive, Practical и др.). Например, за да деактивирате пакета Basic Internet service, наберете * 236 * 1 * 0 # от телефона си, натиснете „Call. След попълване на заявката на вашия номер ще бъде изпратено съобщение, в което се посочва, че пакетът услуги е деактивиран.

Стъпка 3

Неограничен интернет „Можете да изключите Basic Internet, като въведете USSD заявка. За да направите това, наберете комбинация от символи * 105 * 2 * 8 #, бутон за повикване. Или изпратете заявка с думата „Спри („ СТОП) на номер 05009121. В тези случаи услугите за мобилен интернет ще бъдат деактивирани автоматично.

Стъпка 4

Използвайте услугата „Ръководство за обслужване, за да изключите интернет на телефона си. Отидете на уебсайта на компанията https://megafon.ru. Намерете раздела „Личен акаунт, въведете, като въведете телефонния си номер. След това кликнете върху елемента „Услуги и тарифа. Премахнете отметката от квадратчето до опцията „Промяна на набора от услуги. Ако не можете сами да се справите с настройките, отидете на раздела „Онлайн консултант.

Стъпка 5

Свържете се с центъра за самообслужване на 0500. Кажете на оператора фамилното име, собственото име, бащиното име на собственика на телефона и неговия номер или кажете кодовата дума. След известно време ще настъпи изключване.

Стъпка 6

Бъдете внимателни, когато се свързвате с Мегафон. Можете да контролирате какви услуги са свързани с вас в центъра за продажби. И незабавно се уверете, че телефонът ви има необходимите технически възможности за предложения пакет от услуги.

Препоръчано: